CMS

voor belangenorganisaties en MKB

klik voor een live-demo hier

 

Uw organisatie is actief en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het is belangrijk om uw achterban, subsidiegevers en/klanten hierover tijdig en professioneel te informeren. De medewerkers binnen uw organisatie moeten dan ook snel en efficiŽnt informatie op uw website(s) kunnen updaten.

 

ID3 biedt een professioneel en gebruiksvriendelijk on-line Content Management Systeem (CMS) speciaal gericht op organisaties waarvoor toegankelijkheid, continuÔteit en ruime beheermogelijkheden essentieel zijn. Technisch onderhoud en website serverproblemen behoren voor uw organisatie daarmee tot het verleden! U richt zich op de inhoud van uw werk en wij op het onze.

ID Next CMS is in Nederland ontwikkeld door professionele programmeurs met een beperking en/of chronische ziekte en is inmiddels in gebruik bij ruim 800 organisaties en MKB bedrijven.

 

Waarom kozen zij voor het CMS van ID3?
"Makkersunlimited voert actie voor een toegankelijkere wereld. Voor, tijdens en na een actie is het voor ons belangrijk snel informatie en foto's te kunnen plaatsen. Ook moesten we snel afgeschermde pagina's kunnen aanmaken waarop we download documenten konden plaatsen."

 

"Voor ons is het erg belangrijk om te weten hoe de digitale nieuwsbrief gelezen wordt. Welke abonneegroepen klikken door na het lezen van een nieuwsbriefitem?

Verschillende abonnee groepen sturen we nu aangepaste nieuwsbrieven"

 

"Voor onze organisatie beheren we nu drie verschillende websites vanuit 1 systeem. Redacteuren en beheerders krijgen per website aparte rechten. Zo kunnen redacteuren wel artikelen plaatsen, maar geen essentiŽle zaken als menus en website structuur wijzigen."

 

"Dagelijks maakt het CMS automatisch een back-up van de gehele website. Ook updates gebeuren gratis en geheel automatisch. Het technisch beheer van het systeem wordt gratis en automatisch verzorgd. Daar hebben we geen omkijken meer naar. "

 

"Dankzij het uitgebreide statistiekprogramma gecombineerd met in het systeem geÔntegreerde Googletools hebben we een duidelijk inzicht in het gebruik van de site en hebben we de site beter kunnen optimaliseren voor Google"


 

Modules

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven die als HTML of tekst e-mail (afhankelijk van de voorkeur van de ontvanger) kunnen worden verstuurd aan alle geregistreerde bezoekers van de website of aan een zelf te uploaden bestand van e-mailadressen. Nieuwsbrieven worden in de vormgeving van de website verstuurd. Ze zijn apart te doorzoeken via de zoekmachine, inclusief de archieffunctie. Van de statistieken van elke verstuurde nieuwsbrief kan het effect nauwkeurig worden gemeten en worden gevolgd: van het aantal personen dat de nieuwsbrief heeft geopend tot het klikgedrag op de verschillende hyperlinks in de nieuwsbrief.


Nieuwsitems

Automatisch overzichten genereren van nieuwsberichten, inclusief een automatisch archief. Apart doorzoekbaar via de zoekmachine.


E-cards

Willekeurige afbeeldingen kunnen als e-card inclusief persoonlijke boodschap door bezoekers worden verstuurd aan vrienden/kennissen/collega's.


Shop

Complete e-shop. Redacteuren kunnen groepen van producten aanmaken, per product verschillende uitvoeringen en bijbehorende prijzen opvoeren. De shop is binnen de website op elke pagina op te roepen. Incl. uitgebreid winkelmandje dat direct prijzen berekent op basis van gekozen uitvoering en aantal. Ondersteunde betaalwijzen: overboeking, op rekening, Paypal, iDEAL en TripleDeal (deze laatste op aanvraag).


Forum

Volledig 'threaded' forum. Redacteuren kunnen zelf groepen aanmaken, selectief berichten wijzigen, verwijderen of archiveren. Ook kunnen bezoekers op basis van IP-adres worden uitgesloten van deelname. Bezoekers kunnen uiteraard berichten plaatsen en op berichten reageren. Ook zien zij in ťťn oogopslag welke berichten nieuw zijn.


Fotoalbum

Met deze module kunnen afbeeldingen overzichtelijk worden tentoongesteld. De module toont automatisch overzichtspagina's van thumbnails van de afbeeldingen. Door te klikken op een thumbnail opent zich een nieuw venster met daarin een 'filmstrip' met alle foto's en daarboven de grote afbeelding. Via een 'vorige' en 'volgende' knop kan de bezoeker snel en makkelijk door de afbeeldingen bladeren.


Formulieren

De website kan worden voorzien van een onbeperkt aantal zelf te maken formulieren via een interactieve omgeving, inclusief vrij in te stellen verplichte velden, controles per veld, etc. Gegevens kunnen per e-mail worden verstuurd naar ťťn of meerdere personen. Ook kunnen de gegevens worden opgeslagen in een Excel-bestand en op elk gewenst moment gedownload worden.


Vacatures

Via de vacaturemodule kunnen vacatures gestructureerd ingevoerd en op de website getoond worden (met automatische publicate- en verloopdatum.) PotentiŽle kandidaten kunnen on-line reageren en direct hun CV meesturen. (Formulierenmodule vereist).


Paginalijsten/Relevante pagina's

Met behulp van deze module kunnen snel en eenvoudig overzichten worden gemaakt van relevante pagina's. Op een pagina kan zo bijvoorbeeld een lijst van aanverwante pagina's worden getoond die over eenzelfde onderwerp gaan.


Beveiligde toegang

De website, of delen daarvan, kunnen beveiligd worden zodat alleen geautoriseerde bezoekers toegang kunnen krijgen. Bijvoorbeeld per directory/submenu en (binnenkort) tot documenten/bestanden die gedownload mogen worden.


Geavanceerde zoekmachine

Werkt zoals de standaard zoekmachine, maar doorzoekt ook PDF, MS Word, MS Powerpoint en MS Excel documenten en beschikt over een interface met Google waarmee Google-zoekresultaten binnen de eigen website getoond kunnen worden.

Naast de standaardmodules is natuurlijk ook maatwerk mogelijk.

 

klik voor een live-demo hier