Home

Ruim 12,5 jaar internet dienstverlening voor belangenorganisaties en het MKB.

 

logo eiggenwijzerHannie van Leeuwen Prijs voor "EiGGenwijZer"
Voor het Platform GGZ ontwikkelde ID3 samen met het Verwey Jonker Instituut de eiGGenwijZer. Een on-line applicatie met daarin honderden interventies vanuit het GGZ cliëntenperspectief. De eiGGenwijZer werd onlangs bekroond met de prestigieuze Hannie van Leeuwen Prijs.

 

Wat is belangrijk voor uw organisatie?

Toegankelijkheid, projectplannen, subsidies, meer jeugd bereiken, zelf uw website bijhouden, gratis en automatisch back-ups, inzetten van vrijwilligers met verschillend kennis- en ervaringsniveau, beheren van meerdere websites vanuit 1 scherm, werken met verschillende redacteuren en webmasters, inzicht in het gebruik van de digitale nieuwsbrief, uitgebreide statistieken van het websitegebruik, social networking as marketing tool.........?

 

Subsidie?

ID3 ontwikkelt voor organisaties projectplannen die goed liggen bij subsidiegevers. Het ontwikkelen van een innovatief en doordacht plan dat door een goede presentatie bij diverse subsidiegevers resultaat heeft.

 

Toegankelijk

Het ontwikkelen van toegankelijke websites en tools voor belangenorganisaties en het MKB. Continuïteit en het snel kunnen communiceren van actuele informatie en successen is belangrijk voor leden, klanten en subsidiegevers. Onze websites worden standaard toegankelijk opgeleverd met een on-line CMS systeem dat u bevrijdt van zorgen over veiligheid, continuïteit en actualiteit. Automatisch is uw websitesoftware up-to-date en er wordt dagelijks een back-up gemaakt.

 

Snel

Als het concept en de vormgeving duidelijk zijn kan een (uitgebreide) website in letterlijk enkele dagen werkend opgeleverd worden (inclusief CMS en eventuele databases)

 

 

Onze diensten:

Concept

Van het bedenken van aansprekende concepten tot en met de uitvoering door getalenteerde en gedreven professionals.

 

Design

Van het ontwerpen van promotiematerialen zoals petjes, paraplus, stickers, brochures, banieren tot en met complete websites

 

CMS Websites

Van het upgraden van bestaande websites naar professionele CMS websites tot en met specialistisch maatwerk met database gestuurde applicaties.

 

Google

Een goede & mooie website is het waard om gezien te worden! Iedere website die door ID3 geleverd wordt is geoptimaliseerd voor Google. 

 

Web Analytics